RTL Late Night heeft de komende drie weken de vaste studiolocatie in het American Hotel in Amsterdam verruild voor het Olympisch Stadion. De uitzendingen zijn echter niet in HD.
De RTL 4-talkshow RTL Late Night komt van vrijdag 31 januari tot en met 21 februari vanaf een tijdelijke studio op het terrein van het Olympisch Stadion, dat in deze periode tot een ijsbaan is omgetoverd. De keuze voor de tijdelijke studio heeft te maken met de Olympische Winterspelen die vanaf 7 februari in het Russische Sotsji plaatsvinden. Tijdens de Winterspelen besteedt RTL Late Night elke dag aandacht aan het grootste sportevenement van de wereld. Het programma wordt in Amsterdam gepresenteerd door Peter van der Vorst. Dagelijks zijn er actuele beelden uit Sotsji te zien. In de Russische stad is Humberto Tan – voor andere werkzaamheden – ook aanwezig. In de studio in Amsterdam worden de Olympische schaatswedstrijden door oud-schaatsers Barbara de Loor, Annemarie Thomas en Ben van de Burg geanalyseerd.

RTL Late Night tijdelijk niet in HD

Tijdens de eerste uitzending van RTL Late Night vanuit de tijdelijke studio bij het Olympisch Stadion bleek dat RTL 4 niet in een HD-verbinding heeft geďnvesteerd. Waar de uitzendingen vanuit het American Hotel in volwaardige HD-kwaliteit te bekijken zijn, werd de kijker vrijdagavond op SD-beelden getrakteerd. Eerder deze week maakte de NOS juist bekend dat tijdens de Olympische Spelen de publieke omroep tijdens de Olympische Spelen alles in HD gaat uitzenden.