FOX Sports en FOX doen op 2 februari in de nacht van zondag op maandag rechtstreeks verslag van de Super Bowl, de allesbeslissende eindstrijd van de National Football League (NFL).

De finale wordt gespeeld in het MetLife Stadium in New York en gaat tussen de Denver Broncos en de Seattle Seahawks. De Super Bowl wordt beschouwd als een van de grootste live sportevenementen ter wereld. De aftrap vindt plaats om 00.30 uur Nederlandse tijd.

FOX sports en FOX TV
De uitzending op FOX Sports 4 begint om 19.00 uur met The Road To The Super Bowl. Om 20.00 uur start de complete live voorbeschouwing vanuit Amerika waar de echte fans hun vingers bij af zullen likken. Aangezien FOX de productie en uitzending van de wedstrijd in Amerika verzorgt krijgt ook de FOX Sports kijker in Nederland toegang tot deze exclusieve registratie, met onder anderen sterpresentator Joe Buck en NFL-legende Troy Aikman en met Pam Oliver en Erin Andrews langs de zijlijn. Dichterbij de Super Bowl kan de Nederlandse fan niet komen.

Half time show Bruno Mars
De uitzending op FOX begint om 00.15 uur en wordt voorzien van Nederlands commentaar van Ronald Buijs en Ronald van Dam. Voorafgaand brengt FOX de American Football-film ‘Friday Night Lights’. Traditioneel vindt er in de rust een ‘half time show’ plaats, een eer waar alle grote popsterren maar al te graag voor in aanmerking komen. Dit jaar is de eer gegund aan Bruno Mars en de Red Hot Chili Peppers om zich te laten zien aan een wereldwijd miljoenenpubliek.