Het modekanaal Fashion TV is teruggekeerd in het zenderaanbod van KPN Interactieve TV. Een frequentiewijziging op de Hotbird-satelliet was de oorzaak van de tijdelijke verdwijning.

Op het voorkeuzekanaal waarop bij KPN Interactieve TV Fashion TV wordt doorgegeven was in het weekend een ander modekanaal Fashion One te bekijken. De klantenservice van KPN meldde aan een klant dat Fashion One het vervangende kanaal van Fashion TV was. Deze informatie is foutief. Fashion TV is weer in het zenderaanbod van KPN Interactieve TV teruggekeerd.

Plotselinge transponderwijzigingMenno Hidajattoellah - managing director van IBSBM over de tijdelijke doorgiftestop bij KPN tegen Totaal TV: "Door een vervelende samenloop van technische omstandigheden is er door Fashion TV vorige week op zeer korte termijn gewisseld van satelliettranponder voor de aanvoer van het signaal van naar distributeurs in Europa. Als gevolg hiervan is er afgelopen vrijdag met man en macht gewerkt om te zorgen dat alle distributeurs het programma te kunnen blijven leveren en abonnees het ongestoord Fashion TV kunnen blijven zien. In dit proces is er ergens iets fout gegaan en is er - per ongeluk - bij KPN een verkeerd programma terechtgekomen. IBSBM vertegenwoordigt Fashion TV in Nederland en verzorgt onder meer de distributieovereenkomsten van het modekanaal.