Het publieke digitale themakanaal is de uitvlucht voor de Nederlandse tv-kijker die niet van de Olympische Spelen houdt. De programmering is volledig ijsvrij.

Nederland 1 staat tot en met 23 februari vrijwel volledig in het teken van de Olympische Spelen in het Russische Sotsji. Hierdoor zijn veel tv-programma’s tijdelijk niet op deze tv-zender te bekijken. Best24 toont in een aangepaste programmering grote tv-hits die op Nederland 1 te zien zijn. Zon zijn onder meer Erica op reis, Spoorloos, Ik vertrek en De reünie in de aangepaste programmering van Best24 opgenomen.

Best24 blijft tv-klassiekers trouwNaast deze actuele programma’s zijn ook tv-klassiekers uit de jaren ’80 en’90 te bekijken. Tijdens de Olympische Spelen zijn de soaps Onderweg naar morgen en Zeg ‘ns AAA te zien. Ook Kopspijkers, Villa Felderhof, Taxi, TROS TV show en enkele programma’s van Paul de Leeuw worden uitgezonden. Best24 is bij de meeste Nederlandse tv-aanbieders in aanvullende zenderpakketten beschikbaar. Het is ook op internet via best24.nl te bekijken.