KPN heeft via dochterbedrijf Base Company in BelgiŽ na aan jaar nog geen echte potten op de tv-markt kunnen breken. Het aantal klanten van de interactieve tv-dienst Snow is op 25.000 blijven steken.

Base Company biedt Snow een jaar aan. In de eerste drie maanden telde Snow 15.000 klanten. In de resterende negen maanden van het eerste jaar wist de interactieve tv-dienst slechts 10.000 nieuwe klanten te bereiken. Bij Base neemt 93 procent van de Snow-klanten een triple play-dienst Ė bestaande uit tv, internet en telefonie Ė af. De resterende klanten nemen alleen tv- en internetdiensten af.

Eigen zenderpakket samenstellenSnow valt vooral op doordat klanten naast het basispakket zelf hun extra aanvullend zenderpakket kunnen samenstellen. Daarbij kan men zelf bepalen welke tv-zenders men wil bekijken. Voor elke extra zender dient apart te worden betaald. Veel Nederlanders zien het zelf samenstellen van het zenderpakket als ideale vorm van abonnementenbeheer bij tv-aanbieders. Aanbieders en contentaanbieders wijzen er op dat het zelf samenstellen van het zenderpakket juist tot een hogere maandprijs van het tv-abonnement gaan leiden.