De uitzending van het KRO-programma De ReŁnie waarin oud-medewerkers van zeezender Radio Veronica te zijn waren, heeft bijna twee miljoen kijkers naar Nederland 1 gelokt.
Markante en bekende Veronica-persoonlijkheden als Tineke de Nooij, Lex Harding en Joost den Draaier kwamen uitgebreid aan het woord om het dagelijkse leven bij de legendarische zeezender te omschrijven. Maar meest indrukwekkend moment was zonder twijfel het programma-onderdeel waarin Tom Mulder aan het woord kwam. Mulder kreeg tien jaar geleden een hersenbloeding. De artsen dachten dat de bekende dj nooit meer uit bed zou komen, laat staan dat hij ooit nog eens een radioprogramma kon presenteren. Tom Mulder gaf echter niet op en na een langdurige revalidatieperiode kan hij weer praten en zich met een stok voortbewegen. Hoewel Tom Mulder tot nu toe geen eigen radioprogramma maar heeft gepresenteerd, werd tijdens De ReŁnie wel duidelijk dat zijn stem nog steeds als vanouds is.

Sociale media

Op de sociale media Twitter en Facebook zorgden de beelden van Tom Mulder Ė en de overige oud-Veronicanen Ė voor veel berichten. Er was vooral ook verontwaardiging dat vrijwel alle overgebleven originele programmabanden van zeezender Veronica in een garagebox in Hilversum opgeslagen zijn. Radio Veronica was in de jaren í60 en í70 vooruitstrevend op radiogebied en legde de basis voor de huidige manier van radio maken. De uitzending van KRO De ReŁnie trok uiteindelijk 1.846.000 kijkers. Via de uitgesteld kijken-dienst Uitzending Gemist is het tv-programma terug te bekijken.