FOX Sports heeft voor haar betaalzender FOX Sports International de exclusieve Nederlandse uitzendrechten van de Major League Baseball (MLB) binnengehaald.
De eerste oefenwedstrijden van de MLB zijn vanaf 26 februari op FOX Sports International te zien. Het voor de wedstrijd op 26 februari tussen Toronto Blue Jays - Philadelphia Phillies en op 28 februari tussen Chicago Cubs - LA Angels het tweede internationale kanaal FOX Sports International 4 in. Hierdoor zijn deze wedstrijden niet via de satelliet bij CanalDigitaal te bekijken. Wel kunnen CanalDigitaal-abonnees via FOX Sports GO op internet naar deze honkbalwedstrijden kijken. Een abonnement op FOX Sports International is natuurlijk wel hiervoor verplicht.

Ook World Series

Het officiŽle begin van het nieuwe MLB-seizoen is op 22 maart. De eerste live-wedstrijd wordt om 09.00 uur uitgezonden. Dan spelen Los Angeles Dodgers en de Arizona Diamondbacks met Nederlander Didi Gregorius tegen elkaar. Het gehele seizoen zijn er wekelijks meerdere MLB-wedstrijden live te bekijken. FOX Sports zendt vanaf 22 oktober ook de World Series uit. Dit is een allesbeslissende finalereeks van maximaal zeven wedstrijden - best of seven - waarin de kampioen van Amerika wordt bepaald. De Boston Red Sox - met Nederlander Xander Bogaerts in de gelederen - moeten dit jaar hun prestigieuze titel verdedigen.