Op de eerste avond dat mannenzender RTL 7 de internetstream van het Premier League dartstoernooi als betaaldienst aanbod, is er direct een grote storing opgetreden.
Tot deze week kon de dartsliefhebber gratis naar de internetstream van het darten kijken. Toen waren er geen problemen merkbaar. Om de extra kosten die voor het aanbieden van de internetstream gemaakt worden gedeeltelijk te dekken besloot RTL 7 voor bekijken van de internetstream van het Premier League dartstoernooi twee euro per avond in rekening te brengen.

Geld terug

Donderdag 27 februari op de eerste avond dat darts als betaaldienst werd aangeboden ging het direct in het eerste uur mis. De stream was door een storing in het betalingssysteem niet goed te bekijken. RTL besloot hierna om de stream weer probleemloos gratis beschikbaar te stellen. Kijkers die al voor het bekijken van de stream betaald hadden, kunnen via een teruggaveformulier - die op de internetsite van RTL Darts te vinden is hun geld terugvragen. Er waren veel dartsliefhebbers die via de internetstream naar de Premier League wilden kijken. Op RTL 7 waarop de Premier League semi-live wordt uitgezonden was in verband met het Europa League voetbal geen uitzending van RTL Darts.