Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Sky UK HD

  1. #1
    Senior Member joropet's Avatar
    Join Date
    25-12-2009
    Posts
    369
    Uploads
    2

    Sky UK HD

    Пичове, при вас върви ли скай? Май hd тата заминаха, като при жабарите.

  2. #2
    Senior Member muggs's Avatar
    Join Date
    16-04-2009
    Location
    Bulgaria, Sofia
    Posts
    134
    Uploads
    3

    Re: Скай УК

    При мен вървят.

  3. #3
    Senior Member joropet's Avatar
    Join Date
    25-12-2009
    Posts
    369
    Uploads
    2

    Re: Скай УК

    Странно,при мен вървят основно SD канали + някой друг HD (ITV2HD). Например SkyPremiereHD върви ли ти и на кой кайд?

  4. #4
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: Скай УК

    Decode success
    Channel Sky UK 28.2E - Sky Movies Premiere HD (114ms) OK
    При батко няма спирка :) Caid 0963

  5. #5
    Senior Member muggs's Avatar
    Join Date
    16-04-2009
    Location
    Bulgaria, Sofia
    Posts
    134
    Uploads
    3

    Re: Скай УК

    Върви ми SkyPremiereHD, всички HD-та ми вървят. На 0963, 0960 и 0961 съм ги ограничил.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    08-12-2013
    Posts
    19
    Uploads
    0

    Re: Sky UK HD

    Темата актуална ли е? Разбрах, че и в момента всичките им hd-та вървят. Така ли е?

  7. #7
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: Sky UK HD

    Може да се каже, но нямам антена, за да потвърдя.

    ch Sky UK 28.2E - Sky Scifi/Horror HD (166ms)

  8. #8

    Re: Sky UK HD

    Quote Originally Posted by m3gab0y View Post
    Темата актуална ли е? Разбрах, че и в момента всичките им hd-та вървят. Така ли е?
    Не е вярно. Отговорят ecm-и, но са фейкове. Екрана остава черен.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    08-12-2013
    Posts
    19
    Uploads
    0

    Re: Sky UK HD

    Quote Originally Posted by galiano View Post
    Не е вярно. Отговорят ecm-и, но са фейкове. Екрана остава черен.
    И при мен е така в момента, но разбрах, че някой хора имат правилния шер - дадоха ми стрийм на Sky Sport UK в Full HD (~16 mbps) и не мога да си обясня от къде го взимат, но и за Bein Sports (арабските) се твърдеше, че няма ключове а в същото време си ги декодирам и приемам съвсем спокойно.

  10. #10
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: Sky UK HD

    Английските има от къде да се взимат от кабелната там кодировката е друга гледам си ги без грижи всичките им.

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •