De Antilliaanse zender RTV-7, te ontvangen bij Glashart, UPC en KPN, wil graag op de kabel bij Ziggo. Juist met het carnaval missen veel kijkers de zender en vragen om doorgifte.

RTV-7 is een zender die in Leidschendam is gevestigd en zich richt op een doelgroep die ge´nteresseerd is in programma's uit en over de zes Caribische eilanden binnen het Nederlands koninkrijk aangevuld met Suriname. UPC en KPN bieden de zender aan in hun digitale standaardpakket, maar Ziggo geeft de zender niet door, terwijl er wel vraag naar is in vooral de Haagse regio.

ANTILLIAANS Carnaval bij RTV-7
RTV-7 brengt actualiteiten en evenementen over de Caribische eilanden zoals deze dagen verslagen van het Carnaval op Aruba en Curašao, daarbij overigens wel geplaagd door technische onvolkomenheden. Ook geeft de zender delen van TeleCurašao integraal door. RTV-7 is tot op heden niet te zien bij Ziggo. Het vroegere A-Tivi zat destijds wel bij Ziggo, maar dat was een apart abonneekanaal. RTV-7 volgt ook nauwlettend de ontwikkelingen in Venezuela en schakelt indien nodig over naar Venevision.