Een lijstje voor je Instagram-feed

Het heeft even geduurd, maar het is nu echt zover. De eerstse Instacubes, een digitaal fotolijstje dat de foto’s van je Instagram-feed laat zien, worden in de eerste week van april verstuurd. De fotolijstjes werden in 2012 als project op het populaire crowdfundingplatform Kickstarter gepresenteerd.


Een lijstje voor je Instagram-feed


Door de goede digitale camera’s die op onze telefoons zitten zijn we steeds luier geworden met het printen van onze leukste kodak-momentjes. Waar we vroeger na het ontwikkelen gelijk met plakboeken in de weer gingen, zijn we nu vaak te lui om echte foto’s af te drukken.

Populair

Dat kan anders, vond ontwikkelaar D2M. Vandaar dat ze op Kickstarter de Instacube presenteerden: een fotolijstje met een 6,5 inch LCD-touchscreen dat op Android draait. Het project won snel aan populariteit en haalde een bedrag op van 621.049 dollar. En dat terwijl de makers 'slechts' 250.000 dollar nodig hadden om de cubes te ontwikkelen.

Tegenslag

Helaas bleek het ontwikkelen van de Instagram-lijstjes iets duurder dan verwacht en kon het binnengehaalde bedrag net niet aan de behoefte voldoen. Maar uiteindelijk is het toch gelukt en kunnen de eerste exemplaren in de eerste week van april naar hun investeerders worden verzonden. De ontwikkelaars hebben in de tussentijd ook niet stilgezeten, en ook speakers aan de cube toegevoegd. Zo kun je ook geplaatste video's beluisteren.

Heb je interesse? Neem dan eens een kijkje op goinstacube.com.

Bron: Want.nl