Caiway heeft de all you can watch-videodienst Videoland Unlimited aan het dienstaanbod toegevoegd. Ook de pay per view video on demand-dienst Videoland is nieuw bij Caiway.

De twee videodiensten zijn alleen via het dienstenaanbod van Alles-in-1-akketten van Caiway op glasvezelnetwerken beschikbaar. Videoland Unlimited is een online videodienst waarmee men voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar alle beschikbare films, series en documentaires kijken. Een abonnement op Videoland Unlimited kost tien euro per maand. Videoland Unlimited is al enige tijd direct via de tv-decoder bij KPN, Delta en XS4all beschikbaar. Videoland-eigenaar RTL Nederland is met andere aanbieders waaronder UPC en Ziggo in onderhandeling over het aanbieden van de all you can watch-videodienst. Binnen enkele weken is Videoland Unlimited ook als zelfstandig abonnement voor pc, laptop, tablet en smartphone verkrijgbaar.

Preview van DivorceHet aanbod van Videoland Unlimited is in vergelijk met Netflix meer op Nederlands content gericht. Zo zijn de RTL-series Iedereen is gek op jack, Moordvrouw, Baantjer, The Blacklist en Unforgettable zijn in meerdere seizoenen te bekijken. Het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Divorce is in zijn geheel als preview nu al via Videoland Unlimited zonder reclame-onderbrekingen te zien. De eerste aflevering is pas binnenkort op RTL 4 te zien.

Videoland pay per viewNaast Videoland Unlimited kan de Caiway-glasvezelklant ook van de pay per view-dienst Videoland Online gebruikmaken. Hierbij betaalt men per bekeken film en aflevering van een serie. Via Videoland Online worden ook nieuwe blockbusters aangeboden die niet via Videoland Unlimited bekeken kunnen worden.