Videobellen in je mail met Skype

Bellen met Skype wordt steeds makkelijker gemaakt. Zo kan je tegenwoordig ook bellen in je mail, als je tenminste gebruik maakt van Outlook.com. Het uitrollen van een testversie begon afgelopen jaar, maar nu kunnen gebruikers van over de hele wereld gebruik maken van de service. Ook heeft Skype een paar aanpassingen gedaan die de gebruikservaring nog beter maakt.


Videobellen in je mail met Skype


Plugin

Met Skype voor Outlook.com kun je makkelijk verbinding maken met je vrienden op Skype vanaf je Outlook inbox en kun je van een mailconversatie met een klik op je muis een videogesprek beginnen. Wil je ook? Het enige wat je hoeft te doen is de plugin downloaden, inloggen op je Skype-account en vrienden zoeken die een videogesprek met je willen beginnen.

HD videobellen

De laatste versie van de plugin ondersteunt ook Mac support voor Safari. Ook zijn de problemen met telefoontjes die bleven rinkelen - ook nadat de persoon aan de andere kant van de lijn antwoorde - opgelost. Leuk extraatje is ook dat Skype HD videobellen voor PC gebruikers aanbied, dus haarscherp bellen met je mailcontacten is zo gebeurd.

Wil je verdere details? Dan kun je voor meer informatie een bezoekje brengen aan de Skype community.