UPC blijft samen met moederbedrijf Liberty Global de werking van de Horizon mediabox verbeteren. UPC-klanten in Brabant krijgen als eerste de nieuwe firmware voor deze mediabox tot hun beschikking.
De nieuwe firmware verbetert de stabiliteit en het gebruikersgemak voor Horizon-gebruikers. Als eerste in firmwareversie 1b-267.03.11_V1.28_16777523 vanaf vandaag in Brabant beschikbaar. In de komende weken rolt UPC de nieuwe firmware gefaseerd in het gehele verzorgingsgebied uit. Belangrijkste verbetering is een verdere optimalisatie die het tijdelijk kortstondig wegvallen van beeld en geluid meer moet tegengaan.

Geen gekleurd scherm via HDMI

Verder zijn er verbeteringen met de HDMI-handshake tussen Horizon mediabox en diverse modellen televisies waardoor er een zwart of gekleurd scherm bij het aansluiten via HDMI te zien is. Verder zijn er naast vele kleinere verbeterpunten ook verbeteringen in Uitzending Gemist, timeshifting en DNLA-functionaliteit in het thuisnetwerk doorgevoerd. De nieuwe firmware wordt door UPC automatisch in de Horizon mediabox geplaatst.