Reinout Oerlemans verkocht nog maar zeer recent zijn bedrijf Eyeworks aan Time Warner, maar moet voorlopig alleen maar aan zijn gezondheid denken. Oerlemans kreeg zondag een hartaanval.

Reinout Oerlemans, bekend geworden als soapie en uitgegroeid tot één van de meest succesvolle tv-producenten van Nederland verkocht zijn bedrijf voor tweehonderd miljoen euro aan Time Warmer. Het is de bedoeling dat hij naar Californië gaat verhuizen met zijn gezin, maar vooralsnog moet hij werken aan herstel van zijn gezondheid.


Oerlemans meteen geopereerd

De tv-maker is zondag getroffen door een hartaanval, voelde dat zelf aan en heeft dezelfde dag nog succesvol een bypassoperatie ondergaan. Eyeworks in een persbericht: ''Gisterenmiddag, na het spelen van een hockeywedstrijd, voelde Reinout Oerlemans zich niet goed. Hij is toen zelf naar het ziekenhuis gereden, dicht bij zijn woonhuis, waar een hartaanval werd geconstateerd.''' Reinout en zijn vrouw hebben snel gehandeld en melden dat het goed is afgelopen maar ook dat er nu voorlopig rust nodig is.