Humberto Tan is er in geslaagd om één van de meest besproken Nederlanders Badr Hari als gast voor zijn goed bekeken tv-programma RTL Late Night te strikken. Hari schuift op 22 april een uur lang bij hem aan tafel aan.

RTL Late Night staat dinsdag 22 april van 22.30 tot 23.30 uur in zijn geheel in het teken van het eerste grote tv-interview dat de kickbokser geeft na het proces dat tegen hem heeft plaatsgevonden. Humberto Tan praat niet alleen over dit proces met Hari maar ook over de rol die Estelle Cruijff en andere vrouwen in zijn leven heeft gespeeld. Ook zijn negatieve imago en zijn toekomstplannen komen ter sprake. Aanleiding van het tv-interview is het boek ‘Badr Hari, Mijn Verhaal’ dat eerder die dag wordt gepresenteerd. Sportjournalist Maarten Bax heeft de kickbokser gevolgd tijdens de turbulente periode in zijn leven en schreef dit boek.

Sensation WhiteKickbokser Badr Hari kwam groot in het nieuws na een vechtpartij in de Amsterdam ArenA tijdens Sensation White in 2012. Het is voor de eerste keer dat Hari over deze vechtpartij op tv gaat praten. De kickbokser keer op zaterdag 17 mei voor het eerst in Nederland weer terug in de ring. In Eindhoven neemt hij het dan op tegen Ismael Londt.