Twin Peaks krijgt na 25 jaar een vervolg op Twitter

Het is ongetwijfeld de meest wazige, spannendste en meest fascinerende show van de jaren 80: Twin Peaks. Voor wie geen genoeg kon krijgen van Agent Cooper en Audrey Horne kan het wel en wee van deze twee personages nu volgen in een derde seizoen, dat door fans op Twitter werd uitgeschreven.


Twin Peaks krijgt na 25 jaar een vervolg op Twitter


In The Black Lodge krijgt Agent Cooper een van voor naar achter uitgesproken quote naar zijn hoofd geslingerd, waarin Laura Palmer zegt: ik zie je over 25 jaar. Nu, 25 jaar later, besloten fans Laura’s voorspelling uit te laten komen door de show op Twitter een vervolg te geven. Hierin komen de voornaamste personages uit de serie naar voren, zoals de mysterieuze Audrey Horne, serveerster Shelly Johnson en Laura’s beste vriendin, Donna Hayward. Maar natuurlijk ontbreken ook de Log Lady (die altijd een blok hout bij zich draagt) en FBI Chief Gordon Cole niet.

Enter The Lodge

Door alle personages uit de show te volgen kun je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en plotwendingen. Ben je daar te lui voor, dan kun je ook naar de Enter The Lodge website gaan, waar alle Tweets zijn verzameld in een soort dialoog. Nu maar hopen dat deze fan-actie David Lynch en Mark Frost aanspoort om een echt vervolg aan de serie te geven.