Results 1 to 2 of 2

Thread: no mtv and vh1 classic with 3.56 d+ au

  1. #1
    Contributing Member igor39's Avatar
    Join Date
    29-03-2005
    Posts
    121
    Uploads
    101

    no mtv and vh1 classic with 3.56 d+ au

    i tested it d+ au 100% but no mtv or vh1 classic

  2. #2
    Member
    Join Date
    31-03-2005
    Location
    Europe
    Posts
    29
    Uploads
    8

    Re: no mtv and vh1 classic with 3.56 d+ au

    If you have your dish pointed to Astra, some channels(ej. MTV Spain) have changed to provider ID 4102, but use the same keys as provider 4101. If your dish is pointed to Hispasat, provider 4101 is the same for the moment. Depending on your receptor or Cam, they are some updates available that have added provider 4102 to include the channels that have migrated to 4102.

Similar Threads

  1. VH-1 Classic
    By olindo in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 03-10-2006, 23:15:11
  2. VH-1 Classic
    By olindo in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 03-10-2006, 23:09:06
  3. Vh1 Classic
    By Vite in forum Jepssen
    Replies: 7
    Last Post: 28-09-2006, 15:06:43
  4. vh1 classic
    By dloux in forum Spanish / Español
    Replies: 1
    Last Post: 28-05-2006, 12:32:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •