De geheimenapp Secret breidt uit

Secret, de applicatie waar je anoniem geheimen mee kunt versturen breidt uit buiten de US en is binnenkort ook beschikbaar voor inwoners van Ierland, AustraliŽ, Engeland en Nieuw Zeeland. Daarnaast is de app over niet al te lange tijd niet alleen meer te downloaden voor gebruikers van iOS, maar ook voor Android.


De geheimenapp Secret breidt uit


Delen op social media

Dat meldt TechCrunch. De app heeft de aandacht getrokken van de early adopters in de tech-wereld en heeft laatst 10 miljoen aan donaties binnengesleept. In de afgelopen weken heeft Secret langzaam steeds meer nieuwe features toegevoegd, zoals een alert wanneer gebruikers post plaatsen die ongepast zijn en de mogelijkheid om Secret posts te delen op sociale netwerken.

Geen fan van reclame

Daarnaast is de Android markt buiten de U.S. groter dan iOS, vandaar dat de uitbreiding naar Android geen gekke stap is. Secret is nog steeds in het prille begin van zijn bestaan, maar zal in de toekomst wellicht andere keuzes maken dan andere social networking apps. Reclame past niet bij onze filosofie, zegt oprichter Chrys Bader-Wechseler. Ik houd er niet van als iemand anders zich ongevraagd in jouw conversatie mengt.