Het tweede kanaal van de Europese sportzender Eurosport keert in de maand dat de zender 25 jaar bestaat terug in het zenderaanbod van TV Vlaanderen. Nieuw is ook EDGE Sport HD.

Eurosport 2 verdween vorig jaar uit het zenderaanbod van TV Vlaanderen omdat eigenaar M7 Group S.A de Duitse verspreiding van de internationale versie van deze sportzender niet langer kon gebruiken. De Nederlandse versie van Eurosport 2 HD die M7 Group S.A via eigen satellietcapaciteit op de Astra3-satelliet doorgeeft mag om uitzendrechtentechnische redenen niet door TV Vlaanderen aangeboden worden. Eurosport bezit van enkele sportevenementen waaronder het Duitse Bundesliga voetbal alleen de uitzendrechten voor Nederland. TV Vlaanderen heeft in een nieuwsbrief aan haar klanten aangekondigd dat de internationale versie van Eurosport 2 vanaf 6 mei in het zenderaanbod van de abonnementen Basic en Basic + terugkeert.

EDGE Sport HDTevens gaat TV Vlaanderen het HD-kanaal EDGE Sport HD in alle zenderpakketten aanbieden. Op dit HD-kanaal wordt 24 uur per dag actiesporten als BMX, surfen, snowboarden en freestyle motocross uitgezonden. TV Vlaanderen heeft nog geen uitzendfrequenties bekendgemaakt waarop Eurosport 2 en EDGE Sport HD vanaf 6 mei te ontvangen is.