Radio Correct, de bekende winkel met elektronica uit Rotterdam, lijdt al jaren achtereen miljoenenverliezen. Grote investeringen, maar ook een reorganisatie moeten soelaas bieden.

Bij elektronica-winkel Correct in Rotterdam verdwijnen volgens RTV Rijnmond daarom vijfendertig van de ruim honderd voltijdsbanen. Correct is nog altijd het familiebedrijf van weleer dat al meer dan zeventig jaar bekend is in Rotterdam en wijde omgeving. De laatste jaren gaat het steeds slechter en nieuwe initiatieven en veranderingen in de winkel hielpen niets.
Website Correct rommeltje

Correct wil nu reorganiseren en ook een grote kapitaalinjectie doen die vanuit het familievermogen komt. Correct hoopt nog altijd in 2015 haar vijfenzeventigjarige bestaan te vieren en blijft gewoon open. Toch gaat er de komende tijd veel veranderen. Wat precies, dat is nog onduidelijk. Correct is recent overgegaan op zaken als meubels en richtte zich ook op de zakelijke markt, scheepvaart en doet ook in fietsen. Correct gelooft nog altijd in het concept van een fysieke winkel, Met een al jaren niet meer gemoderniseerde website waarop producten lastig zijn te vinden, lijkt erop dat Correct in de huidige crisis en de strijd om de goedkoopste te zijn, vooral online de boot mist.