De uitzending van RTL Late Night is maandagavond ernstig verstoord in het bijzijn van Ilse de Lange, Waylon en John de Mol. Humberto Tan herpakte zo snel mogelijk de uitzending.

Rond kwart over elf, net toen Luuk Ikink wat leuke filmpjes aan het vertonen was, sprong een man al schreeuwend over de bar, maar werd zeer snel door de beveiliging gepakt. Dit gebeurde vlak voordat John de Mol nader op Utopia zou ingaan. De verstoorder is door de politie aangehouden en naar het bureau voor overgebracht.

Humberto Tan herpakt zich direkt
Ondanks de schrik die er bij veel aanwezigen inzat, waarbij ook de kijkers het nodige meekregen, herpakte Humberto Tan zich direct en gaf de oproerkraaier verder geen enkele aandacht. John de Mol bleef ook koel en merkte op dat zoiets 'altijd goed is voor de kijkcijfers'. Wat er precies aan de hand is wordt nog uitgezocht. In de uitzending van maandag zijn ook de Common Linnets aanwezig die diverse nummers van hun succesvolle album ten gehore brengen. Het duo kreeg uit handen van Tan een gouden plaat overhandigd.