UPC heeft de muziekdienst 22tracks aan haar interactieve Horizon mediabox toegevoegd. De muziekdienst kan via een app in de Horizon appstore worden gebruikt.

Via de app kan de Horizon-gebruiker naar dansbare muziek van gerenommeerde dj's uit Amsterdam, Brussel, Londen en Parijs luisteren. Deze geven in 22 verschillende genres een eenvoudig overzicht van de allerbeste nieuwe muziek. 22tracks heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan de speciale tv-app voor de Horizon mediabox. Tevens heeft de muziekdienst een nieuwe internetsite en enkele mobiele applicaties gepresenteerd.

Speciaal voor HorizonVincent Reinders, creatief directeur van 22tracks: "Speciaal voor de Horizon Mediabox is er een compleet nieuwe gestripte variant van ons platform gebouwd. Hierbinnen is het gebruiksgemak geoptimaliseerd voor de afstandsbediening en ligt de nadruk meer dan ooit op de strakke visuele ervaring van een bewust beperkt muzikaal aanbod. In plaats van een overkill aan miljoenen tracks aanbieden, serveren wij een nauwkeurige gefilterde voorselectie van nieuwe kwaliteitsmuziek waarvan we zeker weten dat de Horizon-gebruiker nog veel plezier gaat beleven. Bij uitstek geschikt tijdens huisfeestjes of lui onderuitgezakt op de bank: kies je genre en 22tracks regelt de rest."

UPC blij met 22tracksDirecteur Content bij UPC William Linders licht de Appstore verder toe: "De Horizon App Store is een verbreding van onze tv-diensten. We richten ons op de categorieŽn video, muziek in combinatie met beeld, gaming en social media en zijn blij dat we met 22tracks de tv-beleving voor onze klanten kunnen verrijken."