De Belgische zender TV n gooit de gehele programmering om naar aanleiding van het plotse overlijden van de Belgische oud-premier Jean-Luc DeHaene.


Naar aanleiding van het onverwachte overlijden van oud-premier Jean-Luc Dehaene wijzigt En zijn programmering. Donderdag om 21.00 uur is er een speciale aflevering van Het beloofde land, met daarin de volgende gasten: Herman Van Rompuy, Geertrui Windels, Herman De Croo, Johan Vande Lanotte, Marianne Thyssen en Monique Delvou.

Extra uitzendingen


De uitzending en gasten die vanavond gepland stonden in Het beloofde land, verschuiven naar een extra uitzending van Het beloofde land, morgen. Andere wijzigingen op En zijn: Het journaal van 19.00 uur zal vanavond uitzonderlijk zestig minuten duren en Thuis verschuift naar 20.30 uur. Het beloofde land en Koppen wisselen van plaats, zodat Koppen om 21.55 uur begint. Kijkers in Nederland en Vlaanderen die niet over NPO Politiek beschikken hebben de mogelijkheid om het Europees debat later op de avond om 23.20 uur via VRT Canvas te bekijken. Het programmaschema blijft daar vooralsnog hetzelfde.