Infinadeck is een loopband waar je alle kanten mee uit kunt

Het lijkt een beetje op de banden van een minitank, maar de Infinadeck is iets heel anders. Het is een loopband waarmee je meerdere kanten op kunt lopen. Dat zou sporten in de sportschool in de toekomst wel eens een hele andere dimensie kunnen geven.De treadmill 2.0 werd door Engadget ontdekt op en donker hoekje van de Silicon Valley Virtual Reality Expo. Elke tank-achtige band wordt ondersteund door een loopband, die door het gebruik van een tandem door de gebruiker in elke richting kan worden belopen.

Herrie

CBS heeft interesse getoond in het apparaat, als mogelijke prop voor het filmen op green-screen sets, maar het is nog niet klaar: je hebt nog steeds een oplettende bestuurder nodig die je in verschillende richtingen kan laten lopen. Nog een klein nadeel is dat het apparaat nogal wat herrie maakt.

Donaties

Infinadeck zegt dat het bezig is met het binnenslepen van meer donaties om zo een compactere versie met bewegingssensoren te maken, die het proces zouden moeten automatiseren. Wil je zien hoe het werkt? Dan kun je de video hieronder bekijken. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd wat voor videoclips je hiermee kunt maken, aangezien je met normale loopbanden ook al hele leuke dingen kunt.