Dankzij dit waterdichte zakje duik je mét telefoon het water in

Vind je het een naar idee om je mobieltje alleen op het strand achter te moeten laten als je de zee in duikt? Met het waterdichte zakje van Cellularline zwem je met je telefoon onbezorgd het frisse water in.


Dankzij dit waterdichte zakje duik je mét telefoon het water in


Met dit hoesje bescherm je je telefoon tegen water, zand en zonnebrandcrème, zodat je je mobieltje de hele zomer zorgeloos op het strand kunt gebruiken. De doorzichtige, waterdichte Voyager-zakjes zijn in één maat verkrijgbaar. Ze zijn groot genoeg voor iedere smartphone, ook grotere modellen als de Samsung Galaxy Note 3, zelfs met een achterkantje of beschermhoesje om je telefoon.

Kostbaarheden

In het doorzichtige zakje zit ook een uitneembaar binnenzakje, waar je je geld, pasjes, sleutels en sieraden in kunt bewaren. Zo kun je alle kostbaarheden erin stoppen om ze vervolgens veilig en droog bij je te dragen. Moet je wel heel goed op je spullen letten, want alles in een keer kwijtraken is niet fijn.

Duiken

Het zakje kun je tot meer dan 20 meter onder water meenemen, zodat je je smartphone ook kunt meenemen tijdens het duiken en snorkelen. Dat is niet alles: je kunt met het hoesje ook onderwater-selfies en video’s maken. Er is een heuse Voyager Fotofun App, die je met grotere icoontjes en verhoogde gevoeligheid van het touchscreen makkelijk onder het water foto’s laat maken.

Het hoesje is gemaakt van transparant materiaal en verkrijgbaar in de kleuren wit, limoengroen, zwart, roze en blauw. Het model is geschikt voor alle smartphones, tot 5.7 inch. Het waterdichte zakje kost €14,90. Er is ook een Music-versie, zodat je je oordopjes in kunt pluggen. Daar moet je wel iets meer voor betalen: de Music kost €19,90.