Vaste prik: ING kampt wr met storing aan einde van de maand

Het is weer het einde van de maand, en dan kun je de klok erop gelijk zetten: er is storing bij ING. Meerdere gebruikers, voornamelijk die van Mijn ING Zakelijk, melden dat zij te maken hebben met foutmeldingen.


Vaste prik: ING kampt wr met storing aan einde van de maand


Ook op AlleStoringen.nl stromen de klachten binnen. Volgens de bank komt de storing door extreme drukte op het netwerk. Die wordt veroorzaakt door de combinatie van het storten van salaris, maar ook door het vakantiegeld dat rond deze periode wordt uitgekeerd.

Foutmeldingen

Volgens de bank zorgt dat ervoor dat sommige klanten tijdelijk niet kunnen inloggen. Als dat wel lukt, krijgen ze vaak een foutmelding te zien. Volgens een woordvoerster van de bank is het probleem op te lossen door uit te loggen en het na een aantal minuten opnieuw te proberen. Volgens haar is er niets kapot aan het systeem.

De maandelijkse storing

ING kampt tegenwoordig haast maandelijks met een storing, vrijwel altijd om en nabij de 25e van de maand. Vorige maand beloofde de bank nog verbetering, maar er lijkt nog maar weinig veranderd sinds die uitspraak.