Humberto Tan eert op 5 juni zanger Thé Lau in zijn programma RTL Late Night. De doodzieke zanger staat de hele uitzending in de schijnwerpers. Thé Lau is de leadzanger van de band The Scene.

Thé Lau was enkele weken geleden al gast in RTL Late Night. Toen sprak hij op open manier over zijn naderende dood. De zanger gaat het gevecht tegen de ziekte kanker verliezen. The Scene neemt in juni afscheid van het publiek. In Nederland is het afscheidsconcert in Paradiso in Amsterdam. Ook treedt de band inclusief de leadzanger op Pinkpop op. In België treedt de popband nog in Antwerpen op. Humberto Tan maakte in het Radio 538-programma Evers staat op bekend dat op donderdag 5 juni RTL Late Night volledig in het teken van het werk en de muziek van Thè Lau staat. In deze uitzending wordt ook iets voor het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis gedaan, waar de zanger onder behandeling staat.

Zelf aanwezigThé Lau is tijdens de speciale uitzending zelf aanwezig. Volgende week maakt Humberto Tan de volledige lijst met alle deelnemende artiesten bekend. BLØF, Lange Frans en Claudia de Breij hebben al toegezegd dat ze erbij zijn.