Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: D-Box CHAT

  1. #1

    Mediapark (1911) don´t open in D500s

    Hi,

    I have a Dream500 with Gemini 2.50 image+camd3v825+camd3keys last release from this forum.

    My problem is that i can open provider tv c**o (4901) in all channels, but for provider Mediapark (1911), MGM,CTK,Canal18,SuperN,Buzz,Nature,Somos and Showtime none off then open (it shows the yellow simbol of N -nagravisio - in bar info).

    Whats wrong with my config, what should i do to make then open, because i check with a key editor and the keys are there and correct but still dont opens, only in this channels.

    This provider stills in N1, so whats the solution for my trouble??

    Thks!!!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    23-10-2005
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: Mediapark (1911) don´t open in D500s

    if AU is not off, then this is the problem, if its off then i wouldn`t know...
    good luck!

  3. #3

    Re: Mediapark (1911) don´t open in D500s

    I found a solution

    Mediapark dont open with camdv825+camdkeys

    Only with Newcamd v6.05+keylist

    Now its all fine!!!

  4. #4

    Convert an original version Newcamd_v6.06.zip

    How to convert an original version Newcamd_v6.06.zip to a newcamd.tar.bz2 file???

    Thanks!!!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    29-12-2005
    Posts
    22
    Uploads
    0

    scanning problems

    i have db500s.

    I have problems scanning certain transponders on 28e.

    12148 H 27500 2/3

    12226 H 27500 2/3

    12441 V 27500 2/3

    The channels on these transponders are the likes of Bravo, sly sports xtra, sly sports news.

    One day they will be there, one day they wont be and when I do a scan on those transponders there are no services.

    Am I the only one who has this problem?

  6. #6
    New Member
    Join Date
    03-04-2006
    Posts
    2
    Uploads
    0

    dream box with art aljazeera sport and shotimes


  7. #7

    Can I put Gbox & Newcamd in the same time in dreambox500

    Hello,

    Q1: Can I put a Gbox & Newcamd in the same time in the dreambox 500 ? (I can make it with AltDVB with a PCI Card)

    Q2: Can I put 2 Gboxes together in the same time in the dreambox 500 ?

    Thank you

  8. #8

    Question Dbox2 Tutorial in english

    I have a Samem Dbox2 Sat with 1x chip set and motorised dish has anybody got a tutorial in english I am currently using the Ketwelt V3 image?

    Thanks

  9. #9
    New Member
    Join Date
    22-03-2005
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Aide pour T*S

    BOnjour à tous.. Quelq'un pourrait m'éguoiller sur une dream 7000 pour avoir les AES En autoupdate . J'ai essayé Evocam mais ça n'y donne rien .. Avez vous des suggestions?? Merci d'avance pour votre aide..


  10. #10
    New Member
    Join Date
    27-05-2005
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: Aide pour T*S

    Actuellement Prend Evocamd 2.11
    Tu L Installe Evocamd 2.11
    Puis Tu Installe Camd_ Cfg Dans Var/key
    Puis C Bon A Condition De Laisser Brancher Ta Dream Via Internet La Recherche Est Auto

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. SAB Chat
    By abdelza in forum SAB
    Replies: 9
    Last Post: 02-12-2007, 06:02:11
  2. tps.bin chat
    By cptsurcouf in forum Pioneer
    Replies: 70
    Last Post: 05-02-2007, 16:06:13
  3. Chat AES
    By juliensud06 in forum Viaccess
    Replies: 138
    Last Post: 20-08-2006, 03:39:19
  4. chat sur aes
    By gery in forum Viaccess
    Replies: 16
    Last Post: 24-11-2005, 04:06:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •