Voor iedereen die mapjes bijhoudt in zijn mail en die vervolgens niet opent, of die papieren to do-lijstjes maakt en die vervolgens nooit weer bekijkt: er is nu ToDoist, een digitale, overzichtelijke en handige manier om alle to do’s ook daadwerkelijk uit te voeren. Deze lijstjesmaker bestond al langer, maar heeft nu ook een cross-mediale versie ontwikkeld voor bedrijven.

De digitale lijstjes van ToDoist


Met ToDoist kun je nu projecten aanmaken waar je met meerdere gebruikers aan kunt werken. Voor iedereen die de dienst al langer gebruikte: de interface ziet er behoorlijk hetzelfde uit. Leuk is dat je je productiviteit bij kunt houden over een korte en lange periode en zelf inzicht krijgt in hoeveel je doet.

Gratis account
Met een gratis account kun je een onbeperkte hoeveelheid aan to do’s aanmaken. Een premium account geeft je toegang tot meer opties, zoals het toevoegen van foto’s aan je lijstje en het bijvoegen van pdf’s en notities.

Overzicht
De nieuwe update voor bedrijven zorgt ervoor dat je nu ook makkelijk to do’s aan collega’s kunt toewijzen, je kunt tot 80 projecten toevoegen zodat je je to do’s kunt groeperen en je minder snel het overzicht kwijtraakt en je kunt een manager account aanmaken die alle andere accounts kan beheren.

ToDoist voor bedrijven kost $3 per maand en is te combineren met andere taakmanagement-software zoals Producteev, Asana, Flow, Trello en Evernote.