Het is 6 juni precies vijftig jaar geleden dat The Beatles twee concerten in Nederland gaven. 192TV zendt vanwege dit jubileum anderhalf uur lang alleen de allergrootste hits van The Beatles uit.

The Beatles gaven op 6 juni 1964 twee voor de popliefhebbers legendarische concerten in Veilinghal Op Hoop van Zegen in Blokker. Beide optredens duurde minder dan een half uur maar hadden een enorme impact op de Nederlandse samenleving. Naast diverse activiteiten die Stichting The Beatles in Blokker organiseert, besteedt ook de Nederlandse muziekzender 192TV op zaterdag 7 juni ruim aandacht aan The Beatles. Vanaf 22.00 uur kan de kijker anderhalf uur lang van hits van The Beatles genieten. Dit speciale programma wordt op zondag 8 juni vanaf 20.00 op 192TV herhaald.

Miljoenenpubliek 192TV192TV is in Nederland bij de meeste tv-aanbieders in veelal aanvullende zenderpakketten beschikbaar. Uitzonderingen zijn Tele2, Digitenne en CanalDigitaal. In Nederland is 192TV de meest bekeken muziekzender. Hits uit de jaren 60, 70 en 80 staan 24 uur per dag centraal. Deze worden afgewisseld met jingles van zeezenders die in Nederland te horen waren.