Niets vervelender dan spijt bij het boeken van een vakantie: dat je een veel goedkopere vlucht voorbij ziet komen bijvoorbeeld, net nadat jij je ticket hebt betaald. Een eenvoudige oplossing voor het vinden van de juiste aanbieding is GeniusFlight, een idee van Gennie Freen.

Vind de goedkoopste vlucht met GeniusFlight


Het is zomer en dat betekent: vakantie! Het moment waar je het hele jaar stiekem naar hebt uitgekeken is daar. Met GeniusFlight boek je een vakantie zonder dat je teveel voor je vliegticket betaalt.

Budget

Je kunt bij deze zoekmachine je budget invullen, de data selecteren waarop je weg kunt en zo je vertrekbestemming selecteren. Je kunt zo vluchten alleen in Europa bekijken, maar als je wat meer te besteden hebt kun je ook zoeken naar locaties die je iets verder weg brengen. Aan de rechterkant van de website kun je ook selecteren op land, zodat je een duidelijker overzicht krijgt van de vluchten naar een specifieke bestemming.

Goedkoop

Als je vervolgens op een vlucht klikt wordt je doorverwezen naar de website van Skyskanner, de website die GeniusFlicht mogelijk maakt. Hier was het al langer mogelijk om de goedkoopste vluchten op te zoeken, maar dat ging iets omslachtiger. Wij zijn in ieder geval blij met de komst van GeniusFlight, want op reis en op vakantie blijft een van de leukste dingen die er zijn.