Als je al helemaal gewend bent om echt alleen je favoriete series en afleveringen te kijken in plaats van het willekeurige aanbod dat door omroepen wordt aangeboden, wil je vaak niet meer anders. Met de online streamingdienst Vudu kun je nu nog makkelijker alleen de afleveringen bekijken die je wilt zien, zonder dat je dubbel betaalt als je later besluit om het hele seizoen aan te schaffen.

Vudu maakt het online naar je favoriete series kijken makkelijker


Bij sommige online videodiensten kun je ervoor kiezen losse afleveringen aan te schaffen, maar als je daarna besluit om het hele seizoen te kopen betaal je twee keer voor dezelfde afleveringen. Met Vudu gebeurt dit niet en betaal je alleen waar je naar kijkt.

Seizoenspas

Daarnaast geeft een seizoenspas gebruikers de mogelijkheid om shows te kijken als ze ook op tv worden uitgezonden. Je hoeft dus niet meer wachten tot het hele seizoen op tv te zien is geweest, maar kunt gelijk de afleveringen kijken als ze worden uitgezonden. Je hebt daarbij de keuze uit Season Complete en Season Upgrade, waarbij je bij Complete alleen de prijs van een heel seizoen betaalt – minus de prijs van de afleveringen die je al had gekocht – en bij Upgrade wordt de kwaliteit van films en series verbeterd. Die gaat bij aanschaf van dit pakket van een lage resolutie naar HD (720p) of HDX (1080p).

Meer apparaten

In de iTunes store bestaat de Complete My Season optie sinds 2011, maar de mogelijkheid bestaat nog niet voor Google Play en Amazon. Daar komt bij dat Vudu op veel meer apparaten geďnstalleerd kan worden dan Apple’s iTunes store.