Results 1 to 2 of 2

Thread: amstrad with tps auto ??

  1. #1

    amstrad with tps auto ??




    si quelqun peut traduire au moins en anglais ?? thanlsssssss (j'arrive pas a comprendre ce sui est dis ?? merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  2. #2
    New Member djazil sat's Avatar
    Join Date
    15-01-2006
    Location
    third world
    Posts
    4
    Uploads
    33

    Re: amstrad with tps auto ??

    tout ce que je sais , aucun frim meme le f80 ne marche pas j'ai beau changer de boot nada

Similar Threads

  1. Amstrad r3x-r3r-r3m_BOZAN80_SOFTCAM
    By bozan80 in forum Strong Firmware
    Replies: 9
    Last Post: 31-03-2010, 12:27:16
  2. Amstrad Tools.
    By Satty in forum Strong Software and Tools
    Replies: 3
    Last Post: 11-03-2009, 14:48:32
  3. amstrad
    By karşıyakalı in forum Amstrad Information and Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 06-02-2009, 19:32:49
  4. Amstrad Chat
    By folder_uni in forum Amstrad Information and Tutorials
    Replies: 12
    Last Post: 04-06-2008, 21:37:51
  5. Amstrad D+ CABO RA SRG OK
    By ruimalin in forum Strong Firmware
    Replies: 0
    Last Post: 27-05-2007, 10:53:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •