Het zenderaanbod van KPN Interactieve TV is vanaf 2 juli gewijzigd. Het basispakket wordt met drie HD-zenders uitgebreid. Daartegenover staat dat een inkrimping van het aanvullende pluspakket.

Disney Channel en Disney XD zijn vanaf 2 juli onderdeel van het basispakket. Disney Junior kan door abonnees van het aanvullende Kids-pakket bekeken worden. KPN voert verder wijzigingen bij het pluspakket door. De uitgesteld kijken-dienst SBS Gemist verhuist van het plus- naar het basispakket. Kinderzender Pebble TV gaat van het plus- naar het Kids-pakket. De muziekzenders Trace TV en iConcerts verdwijnen uit het zenderaanbod van KPN. Dat geldt ook voor modekanaal Fashion TV. Opvallend is dat de drie zenders in Nederland allen door IBSBM worden vertegenwoordigd.

Geen uitbreiding HDHet basispakket wordt verder uitgebreid met de HD-kanalen En HD, Canvas HD en Eurosport HD. De drie HD-kanalen verdwijnen hierdoor uit het HD-pakket. Het is niet de eerste aanpassing in het HD-pakket waarbij het aantal zenders wordt terug geschroefd.. Betaalzender FOX Sports krijgt bij KPN voorlopig als enige aanbieder een zesde lineair tv-kanaal. FOX Sports International 6 wordt in SD- en HD-kwaliteit aan het zenderaanbod van KPN Interactieve TV toegevoegd. Verder zijn de kanalen van de betaalzenders Film1 en Sport1 op nieuwe voorkeuzekanalen in de zenderlijst te vinden.