De KNVB-bekerwedstrijd van landskampioen Ajax is op 24 september live op digitaal basiskanaal FOX te bekijken. De zender zendt ook alle samenvattingen van de KNVB beker uit.

Betaalzender FOX Sports Eredivisie zendt de andere wedstrijden van de KNVB bekercompetitie live uit. Om deze zender te bekijken, dient de kijker we een aanvullend premiumabonnement van rond de achttien euro per maand af te nemen. FOX Sports Eredivisie zendt per speelronde maximaal zes wedstrijden live uit. Digitaal basiskanaal FOX toont voor de eerste keer de samenvattingen. Die waren voorheen op tv-zender Veronica van SBS Nederland te bekijken. FOX is bij alle tv-aanbieders in het digitale basispakket te bekijken. Uitzondering is UPC. Daar is de zender in het goedkoopste aanvullende digitaal tv-abonnement Starter beschikbaar maar wordt het niet in het instapabonnement Digitale Kabel TV (DKTV) doorgegeven.

Samenwerking FOX SportsMark Bruitsman, Head of Programming van FOX International Channels: "De KNVB beker samenvattingen op FOX zijn een mooi voorbeeld van onze samenwerking met FOX Sports. Vooral het feit dat we iedere avond dat er gespeeld wordt direct na afloop al de samenvattingen kunnen laten zien is een aantrekkelijke service voor de vele voetbalfans. Per ronde brengen we niet een maar drie avonden achter elkaar het nationale bekervoetbal, met op donderdag als toetje natuurlijk ook de loting voor de volgende ronde. We hopen dat de fans dit ruime aanbod zullen waarderen."