De mobiele streamingdienst HBO GO is per direct bij CanalDigitaal beschikbaar. HBO-abonnees die televisie afnemen bij deze aanbieder maken zonder meerkosten van deze dienst gebruik.

Het lag al in de verwachting dat HBO GO ook snel bij CanalDigitaal beschikbaar zou komen. Met ingang van 1 oktober is dit ook daadwerkelijk het geval. CanalDigitaal geeft voor de abonnees al langer de lineaire HBO-zenders (HBO 1 HD, HBO 2 en HBO 3) door. Iedereen die hierop is geabonneerd kan nu ook over HBO beschikken.

Inloggen met CanalDigitaal account
HBO GO biedt veel extra mogelijkheden zoals live naar de verschillende HBO-kanalen kijken, toegang via de app op smartphone, tablet of pc, de mogelijkheid films en series te stoppen en te pauzeren en indien gewenst, verder te kijken op een ander apparaat. Wekelijks is er een ruim aanbod van nieuwe films en series. De HBO GO app voor iPad en iPhone is in de Apple Appstore te downloaden. De app voor Android is te downloaden in de Google Playstore en voor Windows 8 is de app te downloaden in Microsoft Market. Inloggen dient te gebeuren via www.hbogo.nl met behulp van de persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord van 'Mijn CanalDigitaal'.