Page 1 of 20 123611 ... LastLast
Results 1 to 10 of 199

Thread: hulp bij configureren unicam voor telenet

  1. #1

    hulp bij configureren unicam voor telenet

    Hallo iedereen.
    Ik heb hulp nodig bij het configureren van een unicam met fimware cobra 1.4.
    Ik heb de unicam geflasht met deze firmware maar wat nu?
    Ik weet nit hoe ik te werk moet gaan. als ik deze in mijn tv steek gebuurt er niets moet ik instellingen configuren?
    dank u wel

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    11-11-2014
    Posts
    22
    Uploads
    0

    Re: hulp bij configureren unicam voor telenet

    IDeze vraag zou ik ook graag opgelost zien, ik weet wel dat het werkt op een deltacam twin met de cobra firmware

  3. #3

    Re: hulp bij configureren unicam voor telenet

    Quote Originally Posted by phunixx View Post
    IDeze vraag zou ik ook graag opgelost zien, ik weet wel dat het werkt op een deltacam twin met de cobra firmware
    niet zo moeilijk wat hapert er

  4. #4

    Re: hulp bij configureren unicam voor telenet

    Quote Originally Posted by rubengto View Post
    Hallo iedereen.
    Ik heb hulp nodig bij het configureren van een unicam met fimware cobra 1.4.
    Ik heb de unicam geflasht met deze firmware maar wat nu?
    Ik weet nit hoe ik te werk moet gaan. als ik deze in mijn tv steek gebuurt er niets moet ik instellingen configuren?
    dank u wel
    ja welke tv heb je een merk +typenaam vb samsung ue42..............
    dan kan ik pas de rest uiteenzetten

  5. #5
    New Member
    Join Date
    06-01-2015
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: hulp bij configureren unicam voor telenet

    Bijna zelfde probleem.
    Ik heb een unicam DELTACAM TWIN liggen maar deze is niet voorzien van software denk ik. In elk geval werkt het niet als ik hem in de IC plug van de TV.
    TV: Samsung UE40ES8000

    Hoe kan ik deze aan de praat krijgen opdat ik alle telenetkanalen kan bekijken?
    Alvast bedankt voor de info.
    MVG

  6. #6

    Re: hulp bij configureren unicam voor telenet

    voor de samsung ue40es8000 moet je hem doen zoeken op digitaal +analoog
    samen moeten ze ongeveer 278 zenders ontvangen radios tv zenders info en analooge zenders
    dit is afhankelijk waar je woont
    met de kaart moet je een programma met computer inschrijven

  7. #7

    Re: hulp bij configureren unicam voor telenet

    op auto tunning zetten en digital +analoog en laten zoeken met kaart eruit
    als je digitaal ....eenhd... kan zien is het ok er zijn er nog dat je kan zien .
    plaats de kaart en kijk in de ci of acces .
    daar ziet je wat in de kaart is geschreven .

  8. #8

    Re: hulp bij configureren unicam voor telenet

    ik woon in west vlaanderen en zoek altijd oplossingen is een hobby

  9. #9

    Re: hulp bij configureren unicam voor telenet

    nog iets vergeten moet softwaere in de tv de t-ecp-deuc 1004.5 inladen of jonger type
    kijken naar samsung downloadcenter

  10. #10

    Re: hulp bij configureren unicam voor telenet

    heb je dat bericht gekregen bij het einde van de flach succesvol of ie het engels

Page 1 of 20 123611 ... LastLast

Similar Threads

  1. Unicam - Unicam Evo - Deltacam
    By dario1972 in forum Other Cams
    Replies: 0
    Last Post: 18-07-2014, 14:11:52
  2. Telenet zet DVB-T in voor lokale evenementen
    By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
    Replies: 0
    Last Post: 04-10-2012, 17:13:36
  3. Telenet : IP-tv voor Antwerpse ziekenhuizen
    By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
    Replies: 0
    Last Post: 08-01-2012, 14:17:13
  4. Yelo Live TV nu voor alle klanten Telenet
    By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
    Replies: 0
    Last Post: 25-08-2011, 17:31:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •