Ondanks dat Film1 door eigenaar Liberty Global in de etalage wordt gezet, blijft de betaalzender met nieuwe overeenkomsten de filmbibliotheek aanvullen. Ook met films van A-Film Benelux.

De lopende samenwerking tussen Film1 en A-Film is tot 2018 verlengd. Film1 heeft in deze periode het uitzendrechten in het eerste betaalwindow voor films en series van deze distributeur. Dat betekent dat films als Toscaanse Bruiloft als eerste in Nederland bij Film1 te zien zijn.

Belangrijke partnerBastiaan Driessen general manager van Film1 over de nieuwe overeenkomst: "Film1 en A-Film zijn al meer dan acht jaar met elkaar verbonden. Ik ben blij dat we erin geslaagd zijn het contract met A-Film opnieuw te verlengen. Voor Film1 is A-Film een belangrijke partner die garant staat voor een sterke line up met daarin ook flink wat Nederlandse titels zoals bijvoorbeeld Wonderbroeders, De Surprise, en Michiel de Ruyter, maar niet te vergeten ook internationale toekomstige titels als Foxcatcher, John Wick en Kidnapping Freddy Heineken. Kortom door deze deal zijn onze abonnees verzekerd van vele mooie filmavonden