Results 1 to 5 of 5

Thread: alma s2200 problem s7r7

 1. #1

  alma s2200 problem s7r7

  kam nje alma s 2200 me ka mbetur s7r7 ka ndonje skem per rs 232 se me kabell null modem e kam provuar

 2. #2
  Moderator
  Join Date
  01-04-2005
  Posts
  738
  Uploads
  91

  Re: alma s2200 problem s7r7

  Quote Originally Posted by fondacionokrist View Post
  kam nje alma s 2200 me ka mbetur s7r7 ka ndonje skem per rs 232 se me kabell null modem e kam provuar
  merre kete loader, dhe gjej nje firmware te vjeter dhe hidhja lidhe me null dhe je ok
  Attached Files Attached Files

 3. #3

  Re: alma s2200 problem s7r7

  Quote Originally Posted by tamo View Post
  merre kete loader, dhe gjej nje firmware te vjeter dhe hidhja lidhe me null dhe je ok
  ne momentin qe lidhet me kete loader del ash me loaderin e saj original ne momentin e lidhjes duket sikur nuk ndizet

 4. #4

  Re: alma s2200 problem s7r7

  Cfare mund te shikoj me nje marres Alma 2230Full HD dhe a mun te perdor sllotin e tij per te pare paketen Tivu sat qe eshte me sistem kodimi Nagra 3?
  A eshte i shpejte ne veprime?Punon mire cccam?
  Faleminderit

 5. #5

  Re: alma s2200 problem s7r7

  Cfare mund te shikoj me nje marres Alma 2230Full HD dhe a mun te perdor sllotin e tij per te pare paketen Tivu sat qe eshte me sistem kodimi Nagra 3?
  A eshte i shpejte ne veprime?Punon mire cccam?
  Faleminderit

Similar Threads

 1. Alma HD Set
  By gertl in forum Alma Firmware
  Replies: 1
  Last Post: 15-01-2015, 23:58:26
 2. Problem me alma s2200 HD
  By 1r2r in forum Albanian / Shqip
  Replies: 5
  Last Post: 18-05-2014, 20:41:30
 3. Alma s-2200 hd
  By chetrimiii in forum Albanian / Shqip
  Replies: 4
  Last Post: 29-01-2014, 02:11:54
 4. alma 2300
  By pudzy in forum Alma Information and Tutorials
  Replies: 2
  Last Post: 14-11-2013, 12:12:12
 5. New Alma Settings
  By ALFAJAY in forum Alma Software and Tools
  Replies: 2
  Last Post: 06-12-2012, 13:40:25

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •