Kabelbedrijf UPC heeft het aantal zenders die via de mobiele streamingdienst Horizon GO bekeken kunnen worden tot honderd uitgebreid. In de afgelopen maanden werden vier nieuwe zenders toegevoegd.

Een groot deel van de zenders kan via pc, tablet en smartphone in Nederland via vast of mobiel internet van alle aanbieders bekeken worden. Hierdoor biedt UPC als extra dienst voor digitale tv-klanten feitelijk een Over The Top (OTT) dienst. Uitzendrechten zorgen er echter voor dat enkele zenders via Horizon GO alleen met een UPC-internetverbinding te zien zijn. Het aantal zenders dat bekeken kan worden, is ook afhankelijk van de afgenomen tv-abonnementen. Onder het zenderaanbod van Horizon GO bevinden zich ook de kanalen van de betaalzenders Sport1 en FOX Sports.

UPC biedt als enige TV EverywhereUPC is op dit moment de enige aanbieder in Nederland die via een app landelijk tv aanbiedt. Andere aanbieders bieden wel soortgelijke diensten maar het bekijken van zenders kan alleen in en om het eigen huis via het gebruikte wifi-modem. Ook biedt UPC met honderd zenders het grootste zenderaanbod.