Betaalzender FOX Sports heeft de uitzendrechten van enkele oefeninterlands in bezit. Het onderlinge treffen tussen Messi en Ronaldo in de wedstrijd Argentinië – Portugal is daar één van.

De titanstrijd tussen de Argentijn Lionel Messi en de Portugees Cristiano Ronaldo is dinsdag 18 november vanaf 20.45 uur op FOX Sports 2 te bekijken. De wedstrijd wordt in het stadion Old Trafford van Manchester United in Engeland gespeeld. Messi en Ronaldo worden als twee beste voetballers van de wereld beschouwd. De twee voetbaliconen spelen vaker tegen elkaar. Beiden spelen in de Spaanse competitie Primera Division bij Barcelona en Real Madrid. De live-wedstrijden uit deze voetbalcompetitie zijn in ieder geval tot het einde van dit voetbalseizoen bij Sport1 te bekijken.

Meer vriendschappelijke wedstrijdenDe komende weken zijn meer vriendschappelijke wedstrijden op FOX Sports te bekijken. Op dinsdag 18 november wordt gelijktijdig met Argentinië – Portugal ook Spanje – Duitsland op FOX Sports 4 uitgezonden. Eerder op 12 november is Argentinië – Kroatië vanaf 20.45 uur op FOX Sports 4 te zien. Voor het bekijken van FOX Sports 2 en FOX Sports 4 is een abonnement op FOX Sports International nodig. Nederland – Mexico is op 12 november op FOX Sports 1 te bekijken. Hiervoor is een abonnement op FOX Sports Eredivisie een noodzaak.