Nadat Netflix al de premiere van zijn show uitstelde heeft NBC vandaag besloten dat de terugkeer van Bill Cosby met een Sitcom niet door gaat. Reden zijn diverse aanklachten tegen hem.

De terugkeer van de televisiester op televisie werd al vorig jaar aangekondigd en NBC werkte al aan de nieuwe Sitcom met hem, maar de proefopnames daarvan gaan niet door. De Amerikaanse omroep kwam onder grote druk te staan nu Cosby diverse aanklachten tegen zich heeft gekregen. Recent klapten meerdere vrouwen, waaronder voormalig topmodel Janice Dickinson, uit de school over seksueel misbruik door Bill Cosby nadat zij door hem zouden zijn gedrogeerd. Cosby is ondergedoken en zijn advocaten stellen dat hij onschuldig is.

Netflix stelt premiere Cosby uit
NBC is niet de enige die twijfelde. De uitzending van Bill Cosby's laatste stand-up comedyshow werd eerder al door Netflix wordt uitgesteld. De uitzending Bill Cosby 77 zou vanaf 28 november beschikbaar zijn op de streamingdienst, maar wordt uitgesteld naar aanleiding van de nieuwe beschuldigingen aan Cosby's adres.

Geschreven door: Jarco Kriek / Jan Hein Visser