De nieuwe zender SBS9 maakt vanaf de eerste uitzending op 1 januari ook onderdeel van het zenderaanbod van KPN Interactieve TV uit. Dat hebben KPN en SBS Broadcasting aan Totaal TV bevestigd.
SBS Broadcasting maakte op 27 november de startdatum van SBS9 bekend. Daarbij werd de komst van de zender bij UPC, Ziggo en CanalDigitaal bevestigd. Aan dit rijtje aanbieders kan KPN toegevoegd worden. Het telecombedrijf gaat SBS9 in het basispakket van Interactieve TV via DSL- en glasvezelnetwerken aanbieden. SBS9 komt niet vooralsnog niet digitaal in de ether via het KPN tv-product Digitenne beschikbaar. Interactieve TV wordt in meer dan anderhalf miljoen huishoudens bekeken.

SBS9 ook bij KPN voorlopig niet in HDKPN-woordvoerster Ellen van Heerwaarden laat Totaal TV weten dat SBS9 in eerste instantie alleen in SD-kwaliteit aan Interactieve TV-klanten wordt aangeboden. "Maar de HD mogelijkheden worden bekeken”, aldus Van Heerwaarden. Eerder maakte M7 Group bekend dat SBS9 vooralsnog alleen in SD-kwaliteit bij aanbieder CanalDigitaal te zien is. UPC en Ziggo gaan SBS9 in SD- en HD-kwaliteit doorgeven.