Het populaire tv-programma Wie is de mol? krijgt een nieuw tintje. AVROTROS maakte bekend tijdens de winterpresentatie bekend. Zo wordt de finale voortaan live uitgezonden.
Wie is de Mol? brak aan het begin van dit jaar het eigen kijkcijferrecord. Toch wil publieke omroep AVROTROS het Programme vernieuwen. De afleveringen van het nieuwe seizoen zijn ruim van te voren opgenomen. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt de finale-uitzending vanaf volgend jaar live uitgezonden. In het eigen Vondelpark-complex in Amsterdam wordt de winnaar Wie is de Mol? bekendgemaakt. "En dat is ontzettend spannend, want nieuw, maar ook wel heel erg leuk", aldus presentator Art Rooijakkers.

Jan Smit blijft voorlopig publiek bezitOp de winterpresentatie maakte Jan Smit verder bekend dat hij in de toekomst voor AVROTROS blijft werken. Uitstapjes naar commerciŽle zenders Ė zoals onlangs Beat It op SBS6 Ė zitten er de komende tijd volgens de zanger niet in. Smit behoudt zijn programmaís bij AVROTROS. Daarnaast komt er met De winter voorbij een winterse variant van de kijkhit De zomer voorbij. Verder zijn is er een nieuw programma van Paul Groot en Owen Schumacher onder de naam Koefnoen presenteert. Het gaat hierbij om zes thematische afleveringen die als mini-komedies gezien kunnen worden.