SBS6 luidt het nieuwe jaar in met een grote show vanaf de Hofvijver in Den Haag. De NPO doet dit vanuit Amsterdam bij het Scheepvaartmuseum. Art Rooiakkers telt op NPO 1 officieel af.

SBS brengt dit jaar vanaf de Hofvijver in Den Haag het Staatloterij Oudejaarsfeest. met Do en veel artiesten evenals aansluitend een groots vuurwerk. NPO 1 is dit jaar met Art Rooijakkers. Op nieuwjaarsdag is Paul de Leeuw, net als op eerste kerstdag met een speciale Ranking the Stars aflevering te zien bij de NPO.

NPO 1 voor het eerst uit Amsterdam
NPO 1 gaat op 31 december voor het eerst het jaar uit met een live verslag van het nationale aftelmoment bij het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Het verslag, dat van 23.50 tot 00.10 uur duurt, wordt door Art Rooijakkers aan elkaar gepraat. De NOS gaat dit jaar het vuurwerk in Amsterdam uitvoerig in beeld brengen. Dit gebeurt ook met behulp van een helikopter boven de stad die als het ware dr het vuurwerk zal vliegen.

Speciale Ranking the Stars show

Paul de Leeuw is tijdens de feestdagen te zien met maar liefst twee Ranking The Stars-feestedities: Ranking The Stars: HO HO HO en Ranking The Stars: The Afterparty. De kerstaflevering wordt op donderdag 25 december (20.20 uur) uitgezonden en de nieuwjaarsspecial is op 1 januari om 22.00 uur te zien op NPO 3.