Het KPN-dochterbedrijf Base stopt met het aanbieden van Interactieve TV in BelgiŽ. TV-dienst Snow heeft te weinig klanten en dat is reden voor Base om de stekker eruit te trekken.
Snow heeft rond de 35.000 klanten. Deze kunnen tot eind juni 2015 van de tv-dienst gebruikmaken. Daarna worden de klanten door het Proximus-bedrijf Scarlet overgenomen. Base zegt dat met het huidige aantal klanten het aanbieden van Snow economisch niet haalbaar is. Snow werd in februari 2013 door Base als revolutionaire tv-dienst in de markt gezet en is al langere tijd niet succesvol. Klanten konden naast het basispakket zelf het zenderaanbod samenstellen. Snow is vergelijkbaar met Interactieve TV dat in Nederland door KPN wordt aangeboden. Naast Interactieve TV wordt ook internet en telefonie in ťťn abonnement aangeboden. Snow-klanten worden in 2015 persoonlijk geÔnformeerd over de mogelijke overstap naar de gelijkwaardige dienst van Scarlet.

Base haalt uit naar Belgische overheidBase gaat zich in de toekomst vooral richten op mobiele diensten. In een verklaring omtrent het stoppen van Snow haalt Base fel richting de Belgische overheid uit: "De kosten van het product, zoals contentrechten en aansluitkosten, blijven te hoog voor een challenger. Bovendien heeft de overheid niet gezorgd voor een gunstige omgeving voor een nieuwe toetreder op de gesloten vaste markt. Het overstappen van de ene naar de andere vaste operator brengt nog steeds heel wat rompslomp met zich mee, waardoor de klanten hier dan ook aarzelend tegenover staan." In BelgiŽ wordt de vaste markt vooral door Telenet en Proximus beheerst.