Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Проблем с размяна на линия

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    14-11-2006
    Posts
    309
    Uploads
    1

    Проблем с размяна на линия

    Здравейте,колеги имам странен проблем с размяна на линия с 1 колега:
    Какво се случва, убунту сървер с инсталиран ццкам и оскам при колегата оскама 4ете карта на булсат и по л линиа дава на цццам сървара.
    в ццкам сървара има доста ц и ф линни, линията ми идва от ццкам слагам си линията в сървара ми и работи пускам си усер към приемника и гледам от линиата само аз-работи.
    след което пускам линията и други усери да гледат от нея и линията в моя приемник спира да работи - наси4а и дава таимаут,картите се виждат ,но не бачкат.
    пробвано и с оскам към оскам- колегата пусна линията и от оскам и проблема беще същия.
    когато гледам само аз от нея работи в момента в който пусна и на други да гледат от нея при мен в приемника спира да работи.
    С другите ми линий нямам такъв проблем.
    Някой има ли идея какъв може да е проблема.

  2. #2

    Re: Проблем с размяна на линия

    Антикаскадинг (ограничение по брой на едновременните заявки)

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    14-11-2006
    Posts
    309
    Uploads
    1

    Re: Проблем с размяна на линия

    Quote Originally Posted by galiano View Post
    Антикаскадинг (ограничение по брой на едновременните заявки)
    няма пуснат
    Антикаскадинг
    ето линиата в сървара
    [reader]
    label = p
    protocol = cccam
    device = xxxx,xxxx
    user = g
    password = g
    services = !arenasport_bih,!sky_select,!sky_box_office,!0604
    inactivitytimeout = 30
    cacheex_allow_filter = 0
    group = 28
    cccversion = 2.0.11
    cccmaxhops = 5
    ccckeepalive = 1
    audisabled = 1

    ето и и в приемника
    [reader]
    label =
    protocol = cccam
    device = 192.168.x.xxx,xxxx
    user =
    password =
    services = !0604,!arenasport_bih,!sky_select,!sky_orf
    inactivitytimeout = 30
    cacheex_allow_filter = 0
    group = 1
    cccversion = 2.0.11
    cccmaxhops = 5
    ccckeepalive = 1
    audisabled = 1

    eто и акаунта в бокса
    [account]
    user = dvbapi
    monlevel = 4
    umaxidle = 0
    keepalive = 1
    au = 1
    betatunnel = 1833.FFFF:1702
    group = 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,29
    services = !0604,!arenasport_bih
    preferlocalcards = 2
    cacheex_allow_filter = 0
    cccmaxhops = 5

  4. #4

    Re: Проблем с размяна на линия

    То при тебе ясно, че няма, ама при този с картата....

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    14-11-2006
    Posts
    309
    Uploads
    1

    Re: Проблем с размяна на линия

    Quote Originally Posted by galiano View Post
    То при тебе ясно, че няма, ама при този с картата....
    няма и там аз съм правил настроиките оскам 1 кам 1 с моите настоики ццкам същия като моя в ццкам.цфг настоиките са същите като при мен.
    разликата по междуни е ,че той е с убунту 10 десктоп аз съм с убунту 12.04 сървър, ако тва има значение

  6. #6
    Senior Member joropet's Avatar
    Join Date
    25-12-2009
    Posts
    369
    Uploads
    2

    Re: Проблем с размяна на линия

    Здрасти! И при мен е така с един колега...даже може да е същия. Сърв на RPI, картата се вижда, но дава not found. Местя линията на приемник - всичко точно. Какво ли не мъчихме, но без резултат. Накрая я оставих в приемника.

  7. #7

    Re: Проблем с размяна на линия

    Проверете, дали на въпросния reader, случайно не е зададено "dropbadcws=1", ако да (което е най-вероятно) променете го на "0"

  8. #8
    Senior Member joropet's Avatar
    Join Date
    25-12-2009
    Posts
    369
    Uploads
    2

    Re: Проблем с размяна на линия

    Quote Originally Posted by galiano View Post
    Проверете, дали на въпросния reader, случайно не е зададено "dropbadcws=1", ако да (което е най-вероятно) променете го на "0"
    При мен я няма, стига да не се повтаря в глобал настройките. Тоя проблем дойде с последните версии.

    EDIT: Оправих го с налучкване. В глобални настройки, дадох "local cards like proxied", зададох филтри на сървиси и ecm lenght. Всички тези мизерии ми ги правеше на ридър с тридесет и девет алкохолни градуса.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    14-11-2006
    Posts
    309
    Uploads
    1

    Re: Проблем с размяна на линия

    Quote Originally Posted by joropet View Post
    При мен я няма, стига да не се повтаря в глобал настройките. Тоя проблем дойде с последните версии.

    EDIT: Оправих го с налучкване. В глобални настройки, дадох "local cards like proxied", зададох филтри на сървиси и ecm lenght. Всички тези мизерии ми ги правеше на ридър с тридесет и девет алкохолни градуса.
    колега къде зададе"local cards like proxied",и ecm lenght в приемника дето се гледа ли, не не е с Рпи с убунту сървар е колегата с който имам проблем.
    4исто нова инсталация на убунту 14.10 и оскам 1 към 1 с моите насртойки в сървара и проблема си го има пак, в момента в които пусна на пове4ето юсери да смучат от него при мен линията му ако глредам само от неговия реадер умира

  10. #10
    Senior Member joropet's Avatar
    Join Date
    25-12-2009
    Posts
    369
    Uploads
    2

    Re: Проблем с размяна на линия

    Local cards е в глобал настройките, а останалото е на ридъра. Всичко това на сървър.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 23-12-2014, 22:19:12
  2. Info Съобщаване на проблем с размяната ви
    By Geryl in forum Размяна на линии
    Replies: 26
    Last Post: 15-12-2014, 13:52:11
  3. Начини на размяна на iptv линкове
    By turbopower in forum PC приемници и карти
    Replies: 1
    Last Post: 24-05-2014, 19:40:25
  4. Replies: 20
    Last Post: 21-12-2011, 00:04:49
  5. Replies: 0
    Last Post: 16-06-2005, 15:49:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •