Results 1 to 2 of 2

Thread: TV Globo

  1. #1
    New Member
    Join Date
    14-03-2006
    Posts
    1
    Uploads
    0

    TV Globo

    Bonjour,

    Depuis le changement de TV Globo vers VIACCESS 5.0, apparemment, personne ne peut voir cette chaine puisqu'il y a pas de emu pour cette encryption.

    Quelqu'un pourrait m'aider ou me donner des infos sur ce sujet ?

    Merci bcp

  2. #2

    Re: TV Globo

    salut ce n'est pas le via5 mais le viapc2.5 voila

Similar Threads

  1. Update Opticum Globo Orton (5119) Globo menu last update
    By dreamer1983 in forum Opticum Firmware
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-2010, 14:41:28
  2. Question TV Globo (30ºW)
    By decalke in forum Portuguese / Português
    Replies: 5
    Last Post: 13-03-2009, 01:22:28
  3. Tv globo e T-Rex
    By sanis in forum Italian / Italiano
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2009, 18:11:31
  4. tv globo
    By ifo in forum Italian / Italiano
    Replies: 1
    Last Post: 05-09-2006, 10:04:49
  5. Globo International/TV Globo auf Hotbird
    By Dino60 in forum Matrix Reborn Cam
    Replies: 4
    Last Post: 09-05-2006, 10:12:34

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •