De Nederlandse muziekzender 192TV bereidt een uitrol buiten Nederland voor. Er lopen al geruime tijd gesprekken met Belgische aanbieders. Ook kijkt de muziekzender naar andere Europese landen.
Een uitbreiding buiten de Nederlandse grenzen is mogelijk omdat 192TV de uitzendrechten van getoonde videoclips voor vrijwel heel Europa in handen heeft. Op de muziekzender worden non-stop videoclips met muziek uit de jaren í60, í70,í80 en í90 uitgezonden. Het beeld en geluid van de videoclips zijn gedigitaliseerd. Tussen de videoclips worden jingles van legendarische Europese zeezenders Ė waaronder Radio Veronica Ė uitgezonden. 192TV-directeur Bert van Breda bevestigt aan Totaal TV dat er met Belgische aanbieders over doorgifte in BelgiŽ wordt gesproken. Telenet is ťťn van de aanbieders.

192TV niet bij alle Nederlandse aanbiedersIn Nederland is 192TV bij de meeste, maar zeker niet alle aanbieders in het zenderaanbod opgenomen. Zo is de muziekzender nog niet via de M7 Group-aanbieders Online.nl en CanalDigitaal te zien. Ook bij Tele2 is 192TV niet in het zenderaanbod opgenomen. Bert van Breda laat Totaal TV weten de doorgifte bij alle Nederlandse tv-aanbieders na te streven en staat open voor distributiegesprekken met de aanbieders. 192TV haalt zijn inkomsten uit een doorgiftevergoeding die door aanbieders wordt verstrekt. Hierdoor kan de muziekzender vrijwel reclameloos uitzenden.